RECEPTA DE PA
QUÉ NECESSITEM???
PER
FER EL PA NECESSITEM :
-500
GRAMS DE FARINA (MIG KILO)(POT SER BLANCA, DE SEGOL , D’ORDI O INTEGRAL)
-AIGUA
: 300 GRAMS
-LLEVAT
DE FORNER: 10 GRAMS
-SAL:
10 GRAMS
COM ES FA?
BARREJAR
LA SAL I LA FARINA
AFEGIR
EL LLEVAT I AIGUA I BARREJAR
ENFARINAR
LA SUPERFÍCIE DE TREBALL (LA TAULA)
PASTAR
LA PASTA DAMUNT LA TAULA FINS QUE QUEDI ELÀSTICA I BRILLANT
FER
UNA BOLA
TAPEU-LA
AMB UN DRAP
DEIXAR
QUE REPOSI LA MASSA UN PARELL D’HORES
LA
MASSA DOBLARÀ EL SEU VOLUM
TORNAR
A PASTAR
DONAR-LI
LA FORMA QUE VOLGUEM AL PA
TAPAR
AMB UN DRAP
DEXIXAR
REPOSAR UNA HORA MÉS
TORNARÀ
A DOBLAR-SE EL VOLUM DE LA MASSA
FORN
PREESCALFAT A 220º
POSAR
DINS EL FORN UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT
POSAR
EL PA DURANT 20 MINUTS AL FORN
TREURE
EL RECIPIENT AMB AIGUA DEL FORN
DEIXAR
COURE 15 MINUTS MÉS
REDUIR
LA TEMPERATURA A 190º
DEIXAR
COURE FINS QUE EL PA ESTIGUI A PUNT
EL PA
FET AMB FORN DE LLENYA SURT MILLOR
BON
PROFIT!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario