HEM LA RECEPTA DE LES SARDINES ARREBOSSADES I TAMBÉ HEM MIRAT ELS VIDEOS DE COM ES NETEGEN LES SARDINES, COM ES PELA I PICA L'ALL, COM ES POT FER UN OU DUR EN FORMA DE COR, I COM ES TALLA I CONSERVA EL JULIVERT.
RECEPTA DE LES SARDINES ARREBOSSADES.
|
INGREDIENTS: UN KILO I MIG
DE SARDINES, OUS, FARINA, ALLS I JULIVERT, PÀ I TOMÀQUETS
ELABORACIÓ :
AGAFEM LES SARDINES I LES NETEGEM. SI ENS LES
HAN NETEJAT A LA PEIXATERIA JA LES PODREM ARREBOSSAR.
PICAR L’ALL I EL JULIVERT.
PER ARREBOSSAR LES SARDINES ES PASSEN PER LA FARINA I DESPRÉS PER L'OU
BARREJAT AMB LA PICADA D'ALL I JULIVERT.
AGAFEM UNA PAELLA L`HI POSEM OLI I QUANT L`OLI
ESTIGUI CALENT POSEM LES SARDINES ARREBOSSADES A LA PAELLA.
AGAFEM UN TOVALLO DE PAPER I EL POSEM EN UN
PLAT.
QUAN JA ESTIGUIN A PUNT LES SARDINES LES TRAIEM DE LA
PAELLA I LES POSEM DAMUNT EL TOVALLÓ DE PAPER PER A QUE ABSORBEIXI L`OLI FREGIT JA QUE SI EN
PRENEM MASSA ES DOLENT PER LA SALUT.
TALLEM LLESQUES DE PA I LES SUQUEM AMB EL TOMÀQUET I
POSEM OLI I I SAL.
(TAMBÉ ES POT FER SENSE OU: POSANT SAL I PEBRE A LES SARDINES , DESPRÉS PASSAR PER LA FARINA I DESPRÉS A LA
PAELLA)
BON PROFIT!!!!
Vídeos de la recepta:
Com pelar i picar l’all
com fer ou en forma de cor
com tallar i conservar el julivert
https://www.bing.com/videos/search?q=como+cortar+perejil&qpvt=como+cortar+perejil&view=detail&mid=28CC4B8086626A20ADC928CC4B8086626A20ADC9&FORM=VRDGAR
No hay comentarios:
Publicar un comentario