martes, 6 de diciembre de 2022

INFORMACIÓ SOBRE EL CLUB DE LECTURA DELS GRUPS D'INTERCICLES DE L'ESCOLA REL

     El club de lectura és una activitat setmanal que s'està fent aquest curs i la fan els dos grups d'intercicles de la nostra escola cada dimecres i divendres.

És una activitat trimestral i cada trimestre canvien els alumnes que composen aquest club. En el primer trimestre hi han participat el Manu, el Marc i la Marta. 

El professor d'aquest club de lectura és el logopeda de l'escola. Al llarg del primer trimestre ha estat el Xavi i a partir del segon trimestre serà la Carla ja que el Xavi ja estarà jubilat. 

En aquest club els alumnes llegeixen tot tipus de text ( contes, notícies, receptes, textos informatius, etc) i un cop feta la lectura en veu alta fan exercicis de comprensió lectora orals i escrits. Les activitats de lectura i comprensió lectora s'adapten sempre al nivell competencial de cada alumne. 

Els dos trimestres que els alumnes no participen  en el club de lectura també fan activitats de lectura en les classes de llengua amb el tutor del grup i en l'horari de clubs participen en els altres clubs d'Intercicles  (tecnologia, so i art) amb els professor o professora respectiu de cada "club". 

No hay comentarios:

Publicar un comentario