INGREDIENTS:
INGREDIENTS
§ 600 G D'ESPINACS FRESCOS I NETS
§ 50 G DE PANSES
§ 150 G DE PINYONS SALVATGES
§ 500 G DE BEIXAMEL
§ 1 PAQUET DE CANELONS
§ OLI D'OLIVA VERGE EXTRA
§ SAL
§ 1 GRA D'ALL ESCALDAT SENSE GERMINAT
§ PEBRE NEGRE
§ ORENGA FRESCA
§ FORMATGE PER GRATINAR
COM ES FAN ELS CANELONS D’ESPINACS?
1.-BULLIR AIGUA AMB SAL
2.-COURE 10 MINUTS LA PASTA DELS CANELONS
3.-TREURE TIJA DEL MIG DELS ESPINACS
4.-PELAR UN GRA D’ALL, ESCALDAR-LO I TREURE
EL GERMINAT
5.-REMULLAR LES PANSES EN VI RANCI
6.-FER LA BEIXAMEL: FONDRE MANTEGA,
AFEGIR FARINA , REMENAR 10 MINUTS I
APAGAR EL FOC.
7.-BARREJAR UNA MICA DE LLET I UNA MICA DE NOU MOSCADA I BULLIR UNA
ESTONA. BARREJAR-HO AMB LA MANTEGA I FARINA I JA TENIM LA BEXAMEL.
8.-ESCALFAR EL FORN A 200º
9.-REFREDAR LA PASTA DELS CANELONS AMB AIGUA FREDA
10.-ESTIRAR LA PASTA DELS CANELONS SOBRE UN DRAP DE CUINA
11.-POSAR UN RAIG D’OLI I UNA MICA DE
SAL A LA PAELLA
12.-TALLAR ESPINACS BEN PETITS I
POSAR A LA PAELLA AMB FOC BAIX UN MINUT. AFEGIR L’ALL TALLAT A TROSSETS PETITS
I LES PANSES , ELS PINYONS I 1 O 2 CULLERADES DE BEXAMEL I HO BARREGEM TOT
13.-FER BOLETES AMB AQUESTA BARREJA I
POSAR LES BOLETES DAMUNT LA PASTA DELS
CANELONS.
14.-POSAR UNA MICA DE BEXAMEL A LA
SAFATA, DESPRÉS ELS CANELONS I DESPRÉS BEXAMEL FINS COBRIR-LOS, I A SOBRE HO
COBRIM AMB FORMATGE RATLLAT.
15.-POSAR LA SAFATA AL FORN 5 MINUTS
I TREURE-LA . POSAR FULLES D’ORENGA A
SOBRE I POSAR LA SAFATA AL FORN 3 MINUTS MÉS.
BON PROFIT!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario