LA RECEPTA QUE ELS ALUMNES DE CICLE SUPERIOR B HAN ENSENYAT A TOTA L'ESCOLA REL:
PROJECTE DE CICLE SUPERIOR B:
ENSENYEM ALS COMPANYS DE TOTES LES CLASSES A FER LA RECEPTA DE CREPS:
INGREDIENTS:
250 GRAMS DE
FARINA
600 ML DE LLET
UN PESSIC DE
SAL
2 OUS
I SOBRE DE
SUCRE AMB VAINILLA
PREPARACIÓ:
-BARREJAR LA FARINA I LA SAL EN UN BOL
-AFEGIR ELS DOS OUS I LLET I BARREJAR AMB CULLERA DE
FUSTA
-AFEGIR POC
A POC LA FARINA BARREJANT
-DEIXAR
REPOSAR LA MASSA MITJA HORA A LA NEVERA
-BARREJAR UN
ALTRE COP
-POSAR 100 ML PER CADA CREP (UN CULLEROT) I
DISTRIBUIR PER LA SUPERFÍCIE DE LA PAELLA ANTIADHERENT O LA CREPERA AMB UNA
ESPÀTULA PER LA MASSA FENT MOVIMENTS CIRCULARS. SI SE’NS ENGANXA ABANS DE POSAR
LA MASSA POSAR UNA FINA CAPA DE MANTEGA ABANS.
-AL CAP DE
DOS MINUTS DONAR LA VOLTA AMB ESPÁTULA DE FUSTA
ESPERAR DOS
MINUTS
-POSAR SOBRE
LA SUPERFÍCIE EL FARCIT QUE VOLGUEM (DOLÇ: NUTELLA O CONFITURA O SUCRE I SUC DE
LLIMONA PER DAMUNT ; SALAT: FORMATGE,
PERNIL I FORMATGE, ETC)
-DOBLEGAR UNA MEITAT SOBRE L’ALTRA I TORNAR A DOBLEGAR
PER LA MEITAT.
-TAMBÉ ES
POT DOBLEGAR JUNTANT ELS COSTATS OPOSATS
PEL MIG I DESPRÉS ELS COSTATS SUPERIOR I INFERIOR FER FENT UN QUADRAT. –
-TAMBÉ ES
POT FER UN ROTLLE.
BON PROFIT
!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario