miércoles, 15 de febrero de 2017

TALLER DE CUINA: PASTÍS DE IOGURT




INGREDIENTS

  • 1 IOGURT ENSUCRAT
  • 3 OUS
  • 2 MIDES DE SUCRE
  • 3 MIDES DE FARINA
  • 1 MIDA D’OLI D’OLIVA SUAU
  • 1 SOBRE DE LLEVAT
  • 1 MOTLLE DE LA FORMA QUE VOLGUEU



COM HO FEM?

1.    PREESCALFEM EL FORN A 250ºC

2.    EN UN BOL, POSEM ELS OUS AMB EL SUCRE I REMENEM BÉ.

3.    AFEGIM EL IOGURT I CONTINUEM REMENANT.

4.    AFEGIM L’OLI, JO HE UTILITZAT UN OLI D’OLIVA SUAU.

5.    UN COP HO TENIM TOT LLIGAT, AFEGIM A LA MESCLA LA FARINA BARREJADA AMB EL LLEVAT, TAMISADA, ÉS A DIR, PASSADA PER UN COLADOR, QUE AIXÍ ENS QUEDARÀ MÉS ESPONJÓS.

6.    UN COP TENIM LA MASSA FETA, UNTEM EL MOTLLE AMB MANTEGA PERQUÈ NO S’ENGANXI I HI ABOQUEM TOTA LA MASSA.

7.    AFLUIXEM EL FORN A 180ºC I EL DEIXEM UNS 35-40 MINUTS (DEPENENT DEL FORN). ESTARÀ LLEST QUAN PUNXEM AMB UN ESCURADENTS I SURTI NET.

8.    DEIXEM REFREDAR SOBRE LA REIXA I JA EL TENIM LLEST PER MENJAR.





























LLEGIM I ESCRIVIM LA RECEPTA DE PASTÍS DE IOGURT I  LA FEM.

No hay comentarios:

Publicar un comentario