miércoles, 14 de junio de 2017

TALLER DE CUINA: COM ES FAN LES SARDINES ARREBOSSADES?



HEM LA RECEPTA DE LES SARDINES ARREBOSSADES I TAMBÉ HEM MIRAT ELS VIDEOS DE COM ES NETEGEN LES SARDINES, COM ES PELA I PICA L'ALL, COM ES POT FER UN OU DUR EN FORMA DE COR, I COM ES TALLA I CONSERVA EL JULIVERT.

RECEPTA DE LES SARDINES ARREBOSSADES.
INGREDIENTS:  UN KILO I MIG DE SARDINES, OUS, FARINA, ALLS I JULIVERT, PÀ  I TOMÀQUETS  
ELABORACIÓ :  
 AGAFEM LES SARDINES I LES NETEGEM. SI ENS LES HAN  NETEJAT A LA PEIXATERIA  JA LES PODREM ARREBOSSAR.
PICAR L’ALL I EL JULIVERT.
PER ARREBOSSAR LES SARDINES  ES PASSEN PER LA FARINA I DESPRÉS PER L'OU BARREJAT AMB LA PICADA D'ALL I JULIVERT.
AGAFEM UNA PAELLA L`HI POSEM OLI I  QUANT L`OLI ESTIGUI CALENT  POSEM  LES SARDINES ARREBOSSADES   A LA PAELLA.
AGAFEM UN TOVALLO DE PAPER  I EL POSEM EN UN PLAT.
QUAN JA ESTIGUIN A PUNT LES SARDINES LES TRAIEM DE LA PAELLA I LES POSEM DAMUNT EL TOVALLÓ DE PAPER PER A QUE   ABSORBEIXI L`OLI FREGIT JA QUE SI EN PRENEM MASSA  ES DOLENT PER LA SALUT.
TALLEM LLESQUES DE PA I LES SUQUEM AMB EL TOMÀQUET I POSEM OLI I I SAL.
(TAMBÉ ES POT FER SENSE OU:  POSANT SAL I PEBRE A LES SARDINES  , DESPRÉS PASSAR PER LA FARINA I DESPRÉS A LA PAELLA)
BON PROFIT!!!!
Vídeos de la recepta:

Com pelar i picar l’all


com fer ou en forma de cor


com tallar  i conservar el julivert
https://www.bing.com/videos/search?q=como+cortar+perejil&qpvt=como+cortar+perejil&view=detail&mid=28CC4B8086626A20ADC928CC4B8086626A20ADC9&FORM=VRDGAR

No hay comentarios:

Publicar un comentario