viernes, 27 de abril de 2018

SETMANA DEL 16 AL 20 D'ABRIL

DILLUNS 16 D'ABRIL

VAM ANAR A L'ESCOLA ARC IRIS,  I VAM FER UN TEATRE DE TITELLES EXPLICANT  EL CONTE DE SANT JORDI.
DIMARTS 17 D'ABRIL

VAM ANAR AL FUNICULAR DE VALLVIDRERA, ENS VAN FER LA VISITA LA MERCÈ I LA PATRI,DESPRÉS DE FER LA VISITA I VEURE COM FUNCIONAVA EL FUNICULAR VAM ANAR A LA MUNTANYA, AL PANTÀ DE VALLVIDRERA, ALLÀ VAM PASSEJAR I VAM DINAR PICNIC: UN ENTREPÀ DE PERNIL I UN ENTREPÀ DE TRUITA, I DE POSTRE POMA.
DIMECRES 18 D'ABRIL

VAM ANAR A LA CLASSE DEL ROBERT, I ENS VAN VISITAR ELS ALUMNES COM SI FÒSSIN METGES, ENS VAN PRENDRE LA TENSIÓ ARTERIAL, I LES PULSACIONS, ENS VAN  MESURAR I PESAR, I TENIA UNA SALETA D'ESPERA COM LA DELS METGES I ELS HOSPITALS.
A LA TARDA ENS VA VENIR A VEURE  LA MARE DEL PEDRO, LA CARLA, EL SEU GERMÀ GRAN EL NINO, I  LA GERMANA PETITA  L' ISIS. ENS VAN PORTAR UN KINDER PER A CADASCÚ, VAM FER FOTOS I VAM CANTAR.
DIVENDRES 20 D'ABRIL

VAM FER UNA FESTA PEL PEDRO, DURANT EL MATÍ  LI VAM REGALAR UNA POSTAL AMB LA CANÇÓ "WE ARE THE CHAMPIONS", QUE VA COMPRAR L'AZUL A LA MAQUINISTA  I UN MP4 PER ESCOLTAR CANÇONS QUE CANTEM I BALLEM AL COLE.

VAM FER UN BRINDIS, I VAM ACOMIADAR AL PEDRO AMB TOTS ELS COMPANYS I COMPANYES DE L'ESCOLA, LI VAM FER UN VÍDEO QUE VAM VEURE AMB ELS COMPANYS I A LA TARDA VAM FER UNA GRAN FESTA AL GIMNÀS.  
VAN VENIR ALGUNS NOIS DE LA CLASSE DEL ROBERT, I DE LA CLASSE DEL XAVI, L' ADRIÀ, EL MARCEL, I L'ÀLEX. VAM BALLAR EL TWIST, MI PERSONA FAVORITA, SÓC AIXÍ, SOM UN EQUIP, TINC UN PENSAMENT PER TU, EL MUNDO, Y MADRE TIERRA.

VA SER UN COMIAT AMB MOLTA ENERGIA!!!

 QUINA SETMANA PLENA D'EMOCIONS HEM TINGUT!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario