viernes, 25 de mayo de 2018

SETMANA DEL 22 AL 25 DE MAIG

 DIMARTS 22 DE MAIG

VA SER L'ANIVERSARI DE L'AZUL, VA FER 15 ANYS, I VAM CELEBRAR-HO AMB UN PASTÍS DE XOCOLATA PER DINS I  PER FORA DE  COLOR BLANC  PER SOBRE  HI HAVIA FLORS VERMELLES. PER BEURE VA PORTAR "CHAMPÍN" I VAM FER UN BRINDIS!
VAM POSAR LA CANÇÓ  CUMPLEAÑOS FELIZ DE PARCHÍS. VAM BALLAR, SHAKIRA, EL TWIST, I ALTRES QUE VAM ESCOLLIR.

DURANT EL DIMARTS VA PASSAR UNA ALTRA COSA: "BITXOS A L'ATMETLLER", NO PODÍEM SORTIR AL PATI I VA VENIR UN SENYOR I VA POSAR UN LÍQUID A L'ARBRE PER CURAR-LO. VAM VEURE UNA PEL·LÍCULA AL MIGDIA, "CHARLIE Y LA FÀBRICA DE XOCOLATA".

DIMARTS VA SER L'ÚLTIM DIA DE TALLERS INTERGRUPS.DIMECRES 23

VAN VENIR DUES PERSONES A LA CLASSE, LA ANNA I LA RAQUEL. L'ANNA ÉS LA NOIA DE PRÀCTIQUES QUE ESTARÀ  AMB NOSALTRES FINS A FINAL DE CURS.

 VAM FER ELS EXPERIMENTS AL PATI DEL DAVANT, DINS DE L'AIGUA  VAM LLENÇAR-HI UNA XINXETA, UN GOT DE PLÀSTIC, UNA PEDRA, UN TAP DE SURO, UN PAPER, UNA FULLA, UN ESCURADENT GRAN I PETIT,  UNA MICA DE COTÓ,  UNA "XAPA" D'AMPOLLA DE BEGUDA.

A LA TARDA VAM ESTAR AMB L'ESTRELLA AL PATI  I AL GIMNÀS PERQUÈ ELS PARES I MARES TENIEN REUNIÓ , VAM FER EDUCACIÓ FÍSICA I MASSATGES.

DIJOUS 24

DESPRÉS DE PISCINA VAM ANAR AL GIMNÀS I VAM FER UNA ACTIVITAT DE IOGA, ENS VAN ENSENYAR A SALUDAR I A APLAUDIR COM A "IOGUIS"
 DIVENDRES 25

 NOMÉS QUEDA EL CAP DE SETMANA PER ANAR DE COLÒNIES! 
RECORDEU QUE NOSALTRES,  HEM DE FER LA MALETA AMB EL PARE O LA MARE AL COSTAT, I AMB LA LLISTA DE COSES QUE HEM DE PORTAR, "TATXANT" CADA COSA QUE FIQUEM DINS LA BOSSA.

BON CAP DE SETMANA!
No hay comentarios:

Publicar un comentario