jueves, 23 de mayo de 2019

SETMANA DEL 20 AL 24 DE MAIG


DIJOUS 16
A LA TARDA NO HEM POGUT ANAR A L’ESCOLA ÀNGLES GARRIGA A FER ELS CAPGROSSOS. AIXÍ QUE ENS HEM QUEDAT A L’ESCOLA I HEM FET UNA ACTIVITAT D’EXPRESSIÓ CORPORAL A L’AULA JUGANT AMB PAPERS DE DIARI. ENS HO VAM PASSAR PIPA.
 

DIVENDRES 17
VAM FER EL MOSAIC O TRENCADÍS DEL SOL DE GAUDÍ QUE VAM VEURE AL PARK GÜELL.
DESPRÉS DEL PATI VAM FER UNA FESTA AL GIMNÀS PER DESPEDIR A LES NOIES DE PRÀCTIQUES QUE ENS HAN ACOMPANYAT A CLASSE DURANT MOLTS DIES.
 


DILLUNS 20
VAM ESTAR PREPARANT LA SORTIDA A LA CAFETERIA DE HARRY POTTER. VAM BUSCAR A GOOGLE COM ARRIBAR.HI VAM ANAR AMB L’AUTOBÚS D40 FINS A FRANCESC MACIÀ. DESPRÉS VAM CAMINAR PER LA DIAGONAL FINS AL NÚMERO 515.

DIMARTS 21
LA CAFETERIA HARRY POTTER ENS VA ENCANTAR VAM MENJAR PASTÍS DE XOCOLATA I XOCLATA BLANCA I FORMATGE, I UN ENTREPÀ DE FORMATGE. PER BEURE VAM DEMANAR BATUT DE MANGO, SUC DE PINYA, DE TARONJA, DE PRÈSSEC I UNA COCA COLA. HI HAVIA EL BARRET I LA DISFRESSA DE LA PROFESSOR MCGONAGALL. TAMBÉ HI HAVIA LA HEDWIG DINS UNA GÀBIA, UN ARBRE GEGANT QUE SURT A LA PEL·LÍCULA I DONA COPS. LES PARETS ESTAVEN PLENES DE QUADRES I TENIEN LES BANDERES DE HOGWARDS PENJADES. VAM MIRAR LIBRES DELS PERSONATGES DE LES PELIS.
  
  

DIMECRES 22
AL MATÍ VAM PREPARAR L’ESMORZAR PELS NOIS I NOIES DE CARRILET. VAM PREPARAR BIQUINIS I SANDVITXOS DE SOBRASSADA. VAM PREPARAR CROISSANTS AMB NOCILLA I GALETES DE XOCOLATA. TAMBÉ HI HAVIA SUCS DE POMA, PINYA I TARONJA. VAM CONTAR ELS GOTS I VAM POSAR AIGUA. VA VENIR LA BALBINA, L’ALBA, EN MARC, EN SERGI, EN POL, L’ERIC…

  

  


A LA TARDA VAM COMENÇAR A PREPARAR LA DECORACIÓ PER A LA FESTA DE FINAL DE CURS I VAM FER UNA FESTA PER CELEBRAR L’ANIVERSARI DE L’AZUL, QUE VA FER 16 ANYS. VA PORTAR UN PASTÍS DE XOCOLATA QUE VA FER A CASA.
avui ha escrit el blog en Marc

No hay comentarios:

Publicar un comentario