miércoles, 27 de noviembre de 2019DILLUNS 18
A MÚSICA VAM APRENDRE LES PARTS DE LA GUITARRA ESPANYOLA I EN VÍCTOR VA VENIR AL ACABAR LA CLASSE PER TOCAR I CANTAR CANÇONS AMB LA GUITARRA DE L’ESCOLA.

DIMARTS 19
AMB LA SÍLVIA A DIBUIX HEM FET EL VELOCIRAPTOR BLUE PAS A PAS. VAM POSAR UN VÍDEO DE YOUTUBE QUE ENS EXPLICAVA COM FER-LO. DESPRÉS EL VAM PINTAR.

  

 


DIMECRES 20
VA VENIR LA MIREIA A FER LLENGUA I VAM UTILITZAR UNES PISSARRES AMB ROTULADORS. AL MATÍ VAM PINTAR AMB CERES EL PAPER MARRÓ PER ACABAR LA PORTA DE JURASSIC REL DEL BALCÓ.

A COSTURA VAM GRABAR VÍDEOS DE COM FER EL BOCK AND ROLL PAS A PAS.
 

 DIJOUS 21
VAM ANAR A L’ESCOLA ÀNGELS GARRIGA I VAM FER UNS JOCS PER CONÈIXER-NOS ELS UNS ALS ALTRES. ENS VAM PASSAR UNA LLANA I DEIEM ELS NOSTRES NOMS. DESPRÉS PER GRUPS ENS VAM ESTIRAR A TERRA I ELS COMPANYS RESEGUIEN LA NOSTRA SILUETA AMB GUIXOS DE COLORS.


 


DIVENDRES 22
VAM CELEBRAR SANTA CECÍLIA, EL DIA DE LA MÚSICA. VAM FER GRUPS I UN CONCURS DE PREGUNTES SOBRE MÚSICA. HAVÍEM D’ESCOLTAR CANÇONS I ENCERTAR EL NOM O L’AUTOR. TAMBÉ VAM FER UN CARTELL INDIVIDUAL DEL DIA DE LA MÚSICA, AMB COLORS, RETALLS I DIFERENTS TÈCNIQUES D’EXPRESSIÓ.el bloc l'ha escrit l'Isaí

No hay comentarios:

Publicar un comentario