Avui hem fet delícies de maduixa al taller de cuina amb la Laura.Us expliquem la recepta a logopèdia amb el Xavi.
https://drive.google.com/file/d/1Nh98dY3HyQrFh70OsuJbAlL-FvXXX2w3/view?usp=sharing
VIDEO:
https://drive.google.com/file/d/1uMQfuD4ed-aGZP2AuV-U93C-GibbV7kW/view?usp=sharing
RECEPTA TALLER DE CUINA:DELICIES DE MADUIXA
PETITS PASTISSETS DE FRUITA NATURAL
SENSE SUCRE I ESPONJOSSOS
-PICAR 800 GRAMS DE MADUXA EN PETITS TROSSETS.
-POSAR LA PELL D’UNA LLIMONA RATLLADA
I EL SEU SUC.
-ENDOLCIR A GUST AMB EDULCORANT.
-AFEGIR UNA CULLERADA DE GOMA XANTANA COM ALTERNATIVA A LA MAIZENA I BARREJADA A PART AMB UNA CULLERADA D’AIGUA.
-AFEGIR 10 GRAMS DE GELATINA (5 LAMINES)
-HO BARREGEM BÉ.
-HO COLOQUEM EN UN MOTLLO.
-HO POSEM A LA NEVERA PER A QUE QUEDI DUR DURANT DUES HORES.
-HO TALLEM A TROSSETS I HO CUBRIM AMB COCO RATLLAT.
BON PROFIT!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario