INGREDIENTS
- 1 IOGURT ENSUCRAT
- 3 OUS
- 2 MIDES DE SUCRE
- 3 MIDES DE FARINA
- 1 MIDA D’OLI D’OLIVA SUAU
- 1 SOBRE DE LLEVAT
- 1 MOTLLE DE LA FORMA QUE VOLGUEU
COM HO FEM?
1. PREESCALFEM EL FORN A 250ºC
2. EN UN BOL, POSEM ELS OUS AMB EL SUCRE I REMENEM BÉ.
3. AFEGIM EL IOGURT I CONTINUEM REMENANT.
4. AFEGIM L’OLI, JO HE UTILITZAT UN OLI D’OLIVA SUAU.
5. UN COP HO TENIM TOT LLIGAT, AFEGIM A LA MESCLA LA FARINA BARREJADA AMB EL
LLEVAT, TAMISADA, ÉS A DIR, PASSADA PER UN COLADOR, QUE AIXÍ ENS QUEDARÀ MÉS
ESPONJÓS.
6. UN COP TENIM LA MASSA FETA, UNTEM EL MOTLLE AMB MANTEGA PERQUÈ NO S’ENGANXI
I HI ABOQUEM TOTA LA MASSA.
7. AFLUIXEM EL FORN A 180ºC I EL DEIXEM UNS 35-40 MINUTS (DEPENENT DEL FORN).
ESTARÀ LLEST QUAN PUNXEM AMB UN ESCURADENTS I SURTI NET.
8. DEIXEM REFREDAR SOBRE LA REIXA I JA EL TENIM LLEST PER MENJAR.
LLEGIM I ESCRIVIM LA RECEPTA DE PASTÍS DE IOGURT I LA FEM.
No hay comentarios:
Publicar un comentario