PASTÍS DE LLIMONA
I LLET CONDENSADA
(EXPLICAT I ENREGISTRAT EN EL TALLER DE RÀDIO)
(EXPLICAT I ENREGISTRAT EN EL TALLER DE RÀDIO)
AMB AQUESTA RECEPTA DE PASTÍS DE LLIMONA I LLET CONDENSADA
ET MUNTES UNS POSTRES DE FESTA EN UN MOMENT, AMB UN TEXTURA ÚNICA I UN GUST
MOLT ESPECIAL.
INGREDIENTS
PER LA BASE:
• 100 GRAMS DE GALETES
• 40 GRAMS DE MANTEGA FOSA
PER AL FARCIT:
• 350 GRAMS DE LLET CONDENSADA
• 3 LLIMONES
• 3 OUS
ELABORACIÓ
1 -TRITUREM LES GALETES I LI AFEGIM LA MANTEGA FOSA.
BARREJEM BÉ I HO POSEM AL MOTLLE. COBRIM TOTA LA BASE DEL MOTLLE AJUDANT-NOS
AMB UNA CULLERA PER ALLISAR BÉ LA SUPERFÍCIE. FIQUEM EL MOTLLE AL FRIGORÍFIC
MENTRE SEGUIM AMB LA PREPARACIÓ.
2 -PREESCALFEM EL FORN A 165º.
3 -EN UN BOL, POSEM ELS OUS AL COSTAT DE LA LLET CONDENSADA,
LA RATLLADURA DE UNA LLIMONA I EL SUC DE LES LLIMONES, I BATEM FINS INTEGRAR
BÉ.
4 - A PART, MUNTEM LES CLARES D'OU A PUNT DE NEU I DESPRÉS
LES AFEGIM A LA BARREJA ANTERIOR I HO BARREGEM BÉ.
5- TRAIEM EL MOTLLE DE LA NEVERA I ABOCA LA BARREJA SOBRE LA
BASE DE GALETES. SI EL MOTLLE NO ÉS MOLT ALT, PODEM COBRIR LES PARETS AMB PAPER
D'ENFORNAR PER DONAR-LI MÉS ALÇADA.
6 -POSEM EL PASTÍS AL FORN DURANT 40-45 MINUTS APROXIMADAMENT, FINS
QUE AL PUNXAR AMB UN ESCURADENTS AQUEST SURTI NET. DEIXEM EL PASTÍS DINS DEL FORN UNA ESTONA AMB LA PORTA ENTRE OBERTA, PERQUÈ ES
REFREDI GRADUALMENT.
7- EL POSEM AL'FRIGORÍFIC DURANT 4 HORES ABANS DE SERVIR.
No hay comentarios:
Publicar un comentario