miércoles, 23 de noviembre de 2016

TALLER DE CINEMA : GRUUS RECOMANEM LA PELI DE GRU.
ARGUMENT:
GRU, MI VILLANO FAVORITO
EN UNA ALEGRE URBANITZACIÓ AMB CUIDATS JARDINS DELIMITATS PER TANQUES DE FUSTA PINTADES DE BLANC I PLENS DE ROSERS, SOBRESURT UNA CASA NEGRA AMB LA GESPA GROGUENCA.
ELS VEÏNS IGNOREN QUE SOTA DE L'HABITATGE HI HA UN ENORME AMAGATALL SECRET. ALLÀ ESTÀ GRU, ENVOLTAT PER UN PETIT EXÈRCIT DE LACAIS, PLANEJANT EL MAJOR ROBATORI DE TOTA LA HISTÒRIA: VOL ROBAR LA LLUNA.
GRU ÉS DOLENT I GAUDEIX SENT-HO. ARMAT AMB UN PODERÓS ARSENAL DE RAIGS MINVANTS I CONGELANTS, AIXÍ COM VEHICLES DE COMBAT DE TERRA I AIRE, FA CAURE A QUALSEVOL QUE S'INTERPOSI EN EL SEU CAMÍ. FINS AL DIA EN QUÈ ES TOPA AMB LA TREMENDA TOSSUDERIA DE TRES NENES ÒRFENES QUE VEUEN UNA COSA INAUDITA EN AQUEST FOSC PERSONATGE: UN PARE EN POTÈNCIA.
Resultado de imagen de GRU MI VILLANO FAVORITOGRU, MI VILLANO FAVORITO 2

ARA QUE L'INCANSABLE I EMPRENEDOR GRU HA DEIXAT ENRERE UNA VIDA DEDICADA A LES MALIFETES PER CRIAR MARGO, EDITH I AGNES, DISPOSA DE MOLT TEMPS LLIURE PER A GAUDIR-LO AMB ELLES, EL DR. NEFARIO I ELS MINIONS. PERÒ, JUST QUAN COMENÇA A ADAPTAR-SE AL SEU PAPER D'HOME DE FAMÍLIA, UNA ORGANITZACIÓ MUNDIAL ULTRASECRETA DEDICADA A LA LLUITA CONTRA EL MAL TRUCA A LA SEVA PORTA. JUNTAMENT AMB LA SEVA NOVA COMPANYA D'AVENTURES, LUCY WILDE, GRU HAURÀ DE DESCOBRIR QUI ÉS EL RESPONSABLE D'UN ESPECTACULAR I MALÈVOL PLA I PORTAR DAVANT LA JUSTÍCIA. I ÉS QUE CAL RECÓRRER AL MAJOR EX-MALVAT DEL MÓN PER ATRAPAR A QUI ASPIRA A OCUPAR AQUEST LLOC.

No hay comentarios:

Publicar un comentario