jueves, 27 de abril de 2017

L’ALCALDESSA ENS ESCRIU UNA CARTA I ELS POLÍTICS DE LA UNIÓ EUROPEA ENS EXPLIQUEN  COSES SOBRE ELS REFUGIATS.


L’ALCALDESSA DE BARCELONA ADA COLAU ENS HA ENVIAT UNA CARTA I ENS  DIU QUE:

-VALORA MOLT LA FEINA QUE HEM FET UN GRUP DE NENS I NENES DE TRETZE ESCOLES  DE BARCELONA SOBRE EL TEMA DELS REFUGIATS  (ENTRE ELS QUALS ESTEM  ELS ALUMNES DE CICLE SUPERIOR B DE L'ESCOLA REL). I LI VA AGRADAR MOLT EL PREGÓ QUE VAM FER PER LES FESTES DE SANTA EULÀLIA.

 -DIU QUE VA ENVIAR EL PREGÓ AL GOVERN ESPANYOL I A LA UNIÓ EUROPEA

-ENS DEMANA QUE ACOLLIM BÉ ALS REFUGIATS QUE JA VAN ARRIBANT AL NOSTRE PAIS.

-ENS EXPLICA QUE HA REBUT UNA CARTA DELS REPRESENTANTS DE LA UNIÓ EUROPEA ON LI DIUEN QUE:
-TAMBÉ VALOREN MOLT LA FEINA QUE HEM FET  ,  ENS FELICITEN PER PREOCUPAR-NOS PER LES PERSONES QUE NECESSITEN REFUGI   I ENS EXPLIQUEN QUE FAN ELLS PELS REFUGIATS.

-CAL PRESERVAR LES FRONTERES , LA PROSPERITAT ECONÒMICA, I LA COHESIÓ SOCIAL D’EUROPA AL MATEIX TEMPS QUE CAL PROTEGIR ELS DRETS DELS EMIGRANTS I REFUGIATS I LA MILLLORA DE LA SEVA SITUACIÓ A EUROPA.  

-PER FER-HO LA UNIÓ EUROPEA  ES VA GASTAR L’ANY PASSAT MÉS DE MIL MILIONS D’EUROS PER AJUDAR ALS REFUGIATS I EN ELS ÚLTIMS ANYS HAN AJUDAT A SALVAR MÉS DE 400.000 VIDES .

- ESTAN TREBALLANT PER MILLORAR LES LLEIS PERQUE ES RESPECTIN ELS DRETS HUMANS DELS REFUGIATS.

- ES COMPROMETEN A ACOLLIR REFUGIATS A TOTS ELS PAISOS DE LA UNIÓ EUROPEA I AJUDAR ALS PAISOS QUE EN TENEN MÉS: GRÈCIA I ITÀLIA.

- CAL LLUITAR CONTRA LES CAUSES DE LA EMIGRACIÓ
-CAL AJUDAR ALS EMIGRANTS QUE VOLEN TORNAR AL SEU PAIS
-CAL AJUDAR TAMBÉ A   LES PERSONES QUE NECESSITEN QUEDAR-SE A EUROPA PERQUE SÓN PERSEGUITS AL SEU PAIS . HEM DE PODER INTEGRAR-LES BÉ A LA NOSTRA SOCIETAT I QUE SE SENTIN  SEGURES.


No hay comentarios:

Publicar un comentario