lunes, 22 de mayo de 2017

LA SARA I EL DÍDAC ENSENYEN A FER CREPS ALS ALUMNES DEL PFI














LA RECEPTA QUE ELS ALUMNES DE CICLE SUPERIOR B HAN ENSENYAT A TOTA L'ESCOLA REL:

PROJECTE DE CICLE SUPERIOR B: ENSENYEM ALS COMPANYS DE TOTES LES CLASSES A FER LA RECEPTA DE CREPS:
INGREDIENTS:
250 GRAMS DE FARINA
600 ML  DE LLET
UN PESSIC DE SAL
2 OUS
I SOBRE DE SUCRE AMB VAINILLA
PREPARACIÓ:
-BARREJAR  LA FARINA I LA SAL EN UN BOL
-AFEGIR  ELS DOS OUS I LLET I BARREJAR AMB CULLERA DE FUSTA
-AFEGIR POC A POC LA FARINA BARREJANT
-DEIXAR REPOSAR LA MASSA  MITJA HORA A LA NEVERA
-BARREJAR UN ALTRE COP
-POSAR  100 ML PER CADA CREP (UN CULLEROT) I DISTRIBUIR PER LA SUPERFÍCIE DE LA PAELLA ANTIADHERENT O LA CREPERA AMB UNA ESPÀTULA PER LA MASSA FENT MOVIMENTS CIRCULARS. SI SE’NS ENGANXA ABANS DE POSAR LA MASSA POSAR UNA FINA CAPA DE MANTEGA ABANS.
-AL CAP DE DOS MINUTS DONAR LA VOLTA AMB ESPÁTULA DE FUSTA
ESPERAR DOS MINUTS
-POSAR SOBRE LA SUPERFÍCIE EL FARCIT QUE VOLGUEM (DOLÇ: NUTELLA O CONFITURA O SUCRE I SUC DE LLIMONA PER DAMUNT  ; SALAT: FORMATGE, PERNIL I FORMATGE, ETC)
-DOBLEGAR  UNA MEITAT SOBRE L’ALTRA I TORNAR A DOBLEGAR PER LA MEITAT.
-TAMBÉ ES POT DOBLEGAR  JUNTANT ELS COSTATS OPOSATS PEL MIG I DESPRÉS ELS COSTATS SUPERIOR I INFERIOR FER FENT UN QUADRAT. –
-TAMBÉ ES POT FER UN ROTLLE.


BON PROFIT !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario