miércoles, 22 de marzo de 2017

TALLER DE CUINA: CANELONS D'ESPINACS

INGREDIENTS: 

INGREDIENTS
§  600 G D'ESPINACS FRESCOS I NETS
§  50 G DE PANSES
§  150 G DE PINYONS SALVATGES
§  500 G DE BEIXAMEL
§  1 PAQUET DE CANELONS
§  OLI D'OLIVA VERGE EXTRA
§  SAL
§  1 GRA D'ALL ESCALDAT SENSE GERMINAT
§  PEBRE NEGRE
§  ORENGA FRESCA
§  FORMATGE PER GRATINAR

COM ES FAN ELS CANELONS D’ESPINACS?
1.-BULLIR AIGUA AMB SAL
2.-COURE 10 MINUTS LA PASTA DELS CANELONS
3.-TREURE TIJA DEL MIG DELS ESPINACS
4.-PELAR UN GRA D’ALL, ESCALDAR-LO I TREURE EL GERMINAT
5.-REMULLAR LES PANSES EN VI RANCI
6.-FER LA BEIXAMEL: FONDRE MANTEGA, AFEGIR FARINA , REMENAR 10 MINUTS  I APAGAR EL FOC.
7.-BARREJAR UNA MICA DE  LLET I UNA MICA DE NOU MOSCADA I BULLIR UNA ESTONA. BARREJAR-HO AMB LA MANTEGA I FARINA I JA TENIM LA BEXAMEL.
8.-ESCALFAR EL FORN A 200º
9.-REFREDAR LA PASTA DELS  CANELONS AMB AIGUA FREDA
10.-ESTIRAR LA PASTA DELS CANELONS  SOBRE UN DRAP DE CUINA
11.-POSAR UN RAIG D’OLI I UNA MICA DE SAL A LA PAELLA
12.-TALLAR ESPINACS BEN PETITS I POSAR A LA PAELLA AMB FOC BAIX UN MINUT. AFEGIR L’ALL TALLAT A TROSSETS PETITS I LES PANSES , ELS PINYONS I 1 O 2 CULLERADES DE BEXAMEL I HO BARREGEM TOT
13.-FER BOLETES AMB AQUESTA BARREJA I POSAR LES BOLETES  DAMUNT LA PASTA DELS CANELONS.
14.-POSAR UNA MICA DE BEXAMEL A LA SAFATA, DESPRÉS ELS CANELONS I DESPRÉS BEXAMEL FINS COBRIR-LOS, I A SOBRE HO COBRIM AMB FORMATGE RATLLAT.
15.-POSAR LA SAFATA AL FORN 5 MINUTS I  TREURE-LA . POSAR FULLES D’ORENGA A SOBRE I POSAR LA SAFATA AL FORN 3 MINUTS MÉS.


BON PROFIT!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario